O nama

Partneri u WRM Consult d.o.o. su iskusni konsultanti i menadžeri, stručni za oblasti poljoprivrede, šumarstva, obnovljivih izvora energije, logistike i finansija.

Hermann Wieser je svoje konsultantsko preduzeće osnovao 1997. godine počevši sa konsultantskim uslugama u korišćenju EU fondova u Austriji i Jugoistočnoj Evropi. Sad, iza sebe ima više od 450 odobrenih i finansiranih projekata od strane EU u Dunavskim zemljama, a naročito u Rumuniji. Hermann Wieser donosi u WRM njegove kompetencije u opštem poslovnom konsaltingu, izvoznom konsaltingu, poljoprivrednom biznisu i konsaltingu u korišćenju obnovljivih izvora energije. Upravo korišćenje poljoprivrednih ostataka za proizvodnju energije je jedna od oblasti za koju je usko specijalizovan. On je sertifikovan Menadžment konsultant i član je Udruženja izvoznih konsultanata Austrijske Savezne Privredne Komore, a takođe je i generalni direktor AAC Austrijskog poljoprivrednog klastera.

Milovan Rubežić od 1995. godine upravlja malim, srednjim i velikim sistemima u sprovođenju razvojnih projekata, akvizicijama i finansijskom menadžmentu i to u oblastima transporta i građevine. Četiri godine je proveo kao Generalni direktor Dunav Grupe a.d., Beograd, koja se bavila rečnim transportom i imala je najveću flotu brodova u Srbiji. Stručan je u logistici i trgovini naftnim derivatima i žitaricama. Takođe je učestvovao i u realizaciji infrastrukturnih projekata (uključujući nasipe, kanale i puteve) kao i planiranju razvoja rečnih luka. Sva navedena značajna znanja i iskustva unosi u WRM Consult.

Vojislav Milijić je svoje preduzeće Foragrobio CC doo, osnovao 2012 godine, od kada pruža konsultantske usluge u šumarstvu, poljoprivredi korišćenju biomase domaćim i stranim investitorima, kompanijama koje upravljaju imovinom, finansijskim institucijama, organizacijama koje razvijaju projekte i međunarodnim razvojnim agencijama. Svojim uslugama pokriva celo tržište Zapadnog Balkana. On je jedan od osnivača i prvi Predsednik Nacionalne Asocijacije za biomasu SERBIO. Vojislav Milijić WRM Consult unosi svoja znanja i iskustva iz oblasti šumarstva, drvne industrije, korišćenja biomase kao i razvoja projekata i upravljanja projektima. Korišćenje biomase (drvne i poljoprivredne), proizvodi na bazi biomase (drvna sečka, pelet) kao i organizacija lanaca snabdevanja biomasom su oblasti u kojima je usko specijalizovan.

Biće nam zadovoljstvo da sarađujemo sa Vama i doprinesemo uspehu Vašeg poslovanja.

Iskreno Vaši,

hermann wieser

Hermann Wieser

milovan rubezic

Milovan Rubezic

Vojislav Milijic

Vojislav Milijic